לביבות קוואקר מתוקות

⬇️ דילוג למתכון


כל פעם כשהתחלנו להאכיל פה קטנטן חדש בבית, היה לי קושי ראשוני למצא רעיונות מה להכין להם לאכול, במיוחד בארוחת בוקר שאנחנו בעצמנו לא אוכלים וצריך להכין להם במיוחד.

לפני כמה שבועות היה אצלנו חבר כשבאתי להכין ארוחת ערב לנועם והוא הציע להכין לו את הארוחה- לביבות קוואקר מתוקות.

זה היה טעים ממש ומאז זה מככב אצלנו המון וכבר קיבל כמה גרסאות שונות.


אפשר לשחק ולגוון את הפירות, לשלב בננה, חמאות אגוזים במקום טחינה ואפילו לעשות אותן מלוחות עם ירקות (כמובן להחליף את הקינמון בתבלינים מתאימים)

אפשר גם להכין מראש כמות ולחמם כשרוצים לאכול, אבל אין כמו לטרוף אותן טריות :)


הלביבות האלה פריכות מבחוץ ורכות רכות מבפנים ואני מבטיחה לכן שתרצו לנשנש אותן בעצמכן בלי הפסקה- זהירות ממכר!



מתכון לביבות קוואקר מתוקות

זמן הכנה: 15 דקות | כמות: 8-10 לביבות | אוכל לקטנטנים | תזונה בריאה | ארוחת בוקר


מה צריך?

3 כפות גדושות קוואקר דק

1 ביצה L

10 כפות מים

כף נדיבה טחינה גולמית

חצי כפית קינמון

קורט מלח

חצי תפוח פינק ליידי (או זן מתוק אחר)

חצי אגס

שמן קוקוס לטיגון הלביבות


איך מכינים?

שמים בעקרה את הקוואקר והמים ומערבבים.



מוסיפים ביצה, קינמון, טחינה ומלח ומערבבים בעזרת מזלג.



מגרדים את הפירות בפומפיה, על החלק הגס שלה.

מוסיפים את הירקות המגוררים לבלילה.



שמים במחבת חמה שמן קוקוס ויוצקים בעזרת כף תלוליות מהבלילה ומטגנים עד השחמה טובה. ממליצה להתחיל באש גבוהה ולרדת מידי פעם לנמוכה, שהלביבות יתבשלו מבפנים ולא יישרפו מבחוץ.



הופכים את הלביבות בעזרת תרבד ומטגנים מהצד השני



מוציאים לצלחת עם נייר סופג וטורפים בהנאה :)

אפשר לשמור בקירור 3 ימים ולחמם בתנור או במחבת לפני האכילה



הכנת את המתכון? ממש נשמח לשמע איך יצא!

תייגו אותנו בסטורי באינסטוש , זה עושה לנו נעים בלב ❤




פוסטים אחרונים

הצג הכול